Under konstruksjon

Skolegårdsblogging

Den norske bloggosfæren, som den nå engang er blitt døpt, begynner sakte og sikte å minne mer og mer om en typisk norsk skolegård på videregående trinnet. De største debattene handler om fredagsrumper og hvem som blogger om hva, hvorfor og hva det betyr.

Da er det noe litt befriende med en saudiarabiske kvinne som siterer Voltaire og blir stengt ned i Saudi fordi hun blogget om sex og skrev jødiske reisebønner.
"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it" as said by Voltaire.
Hun anklager ekstremistene for å ha en "jeg er helligere enn deg"-holdning, en kritikk som minner om kritikken av den norske jante-loven. Et fenomen vi tror at er særs for oss.

Som er resultat føler jeg at jeg ikke har noe viktig å kjempe for i Norge. Det er det som er så kjedelig med å bo i verdens beste land. Det er litt kjedelig. Så kanskje det er derfor 1/3 av den norske befolkning har lyst til å stemme FRP. Hvis vi bare fucker opp landet litt, bare litt, så får vi kanskje noe reelt å syte om, og noe faktisk å reparere, og så kan vi endelig slutte å være sinte på fredagsrumper og annet sladderbloggeri (som denne posten).

skrevet av IT @ 4:42 AM,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home